1

JOHDANTO

Lifeline Productions -studiolle

Yritys on toiminut v.1999 alkaen ja studion osalta kaikki on alkanut rumpujen äänittämisestä. Se onkin ylivoimaisesti haastavin osa-alue bändimusiikin äänityksessä. Nykyisin pystytään tuottamaan jo melko laajoja produktioita.
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla otsikkoa)
Suurin osa Lifelinen äänityksistä tehdään Studio-A:ssa (ks.taustakuva). Pienemmät studiot B -ja D, sopivat paremmin lähinnä esituotantoon ja ne ovat yhdistelmiä kotistudion MIDI:ä ja treenikämpän live-äänityksiä. Viides studio-E, on vielä rakennusvaiheessa. Kaikista tiloista voidaan kuitenkin äänittää ja monitoroida ns."Main DAW":lla.

Jälkituotantoon, eli miksaukseen ja masterointiin soveltuu parhaiten Studio-C, mutta kyllä sielläkin pystyy nykyään äänittämään kaikki yksittäiset instrumentit mitä saa mahtumaan, sekä laulut/ spiikit, akustisia rumpusettejä lukuunottamatta. Lisäksi studiopalveluihimme kuuluvat mobiilit äänitysasemat joilla voidaan tehdä keikkatallenteita ja demoja, sekä treenikämppä-äänityksiä esituotantoa varten.

Live -tallennusta ja liikuteltavuutta on tarkoitus laajentaa vielä huomattavasti lisää. Kiinteisiin järjestelmiin on lähinnä tarkoitus tehdä päivityksiä ja edelleen modernisoida kalustoa aktiivisesti.

Aiemmin vanhoilla sivuillamme oli hyvinkin tarkka laite,- ja ohjelmistolista, mutta sitä on hankala muistaa pitää ajan tasalla, joten kuvat puhuvat paremmin. Kuten vanha sananlasku sanoo "enemmän kuin tuhat sanaa". Meillä keskitytään tekemiseen ja toteutukseen ;)
1

TERVETULOA

Studiot A, B, C ja D -Turun ydinkeskustassa

Studiomme perustuvat käytännöllisyyteen ja muuntautumiskykyyn. Käytämme modernia digitaalista DAW-järjestelmää ja kussakin tilassa on pääjärjestelmän (1 Gigabit LAN + WiFi) kytkennän lisäksi, oma DAW-järjestelmä.
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla otsikkoa)
Sijaintimme on Maariankatu 8E. Meille on helppo tulla vaikkapa bussilla. Bussipysäkit ovat aivan sisäänkäynnin vieressä. Tarvittaessa auton saa parkkiin Puutorin parkkihalliin kohtuullisen edullisesti. Asiakkuusvaihtoehtoja on useita ja kalentereistamme näet heti vapaana olevat ajat.

Mikäli asiakas haluaa tuoda omaa kalustoa mukanaan, niin auton saa roudausta varten sisäpihalle, erittäin lähelle ovea. Raskaammat "rantasaunat" saadaan sisään tarvittaessa Kauppiaskatu 13 A:n rappukaytävän hissillä alas ja sieltä ramppien myötä rullattua sisään.

Meillä on pyritty siihen, että äänitettävät signaalit menevät suorinta reittiä etuasteista konverttereihin ja sieltä tallennettavaksi. Monitorointi on tärkeä asia ja sille on oma ns. "splitattu" singnaalireitti. Se pyritään pitämään reaaliaikaisena, ilman koko matkan "roundtrippiä", mikä aiheuttaa yleensä latenssia, sekä turhaa prosessointikuormaa tallennusjärjestelmään.

Lisäksi tarkoituksena on laajentaa video-tallennusta ja editointia huomattavasti + Live Broadcasting on nyt työnalla. LAN,- sekä Internetin upload -nopeus tuplataan videon "pakettien" kaistaleveysvaatimuksien tasoille. Ole hyvä ja tsekkaa lisää infoa ja specsejä, eri työvaiheille eritellyiltä alasivuilta.

STUDIO AUDIO:
ÄÄNITYS | TURKU

Lifeline Studio-A, B, C ja D

Studioäänitys moderneilla DAW-järjestelmillä. Suurin osa äänityksistä tehdään Studio-A:ssa. (ks.taustakuva)
Studioäänitykseen täältä!

STUDIO VIDEO:
TALLENNUS | TURKU

Lifeline Studio-A, B, C ja D

Green/ Blue Screen -ovat nykyajan taikasanoja studiokuvauksissa! Sen avulla saadaan melkoisesti mahdollisuuksia.
Videotallennukseen tästä!


STUDIO AUDIO:
MIKSAUS | TURKU

Lifeline Studio-C

Studiomiksausta modernilla DAW-järjestelmällä. Kattaa laaja-alaisesti eri audio -tiedostomuodot ja prosessoinnin.
Studiomiksaukseen täältä!

STUDIO VIDEO:
EDITOINTI | TURKU

Lifeline Studio-C

Videoeditointi ja eri videoformaattien konversio Adobe CC:n ohjelmistolla, tarjoaa multichannel -työkaluja joka lähtöön.
Videoeditointiin tästä!


STUDIO AUDIO:
MASTEROINTI
| TURKU

Lifeline Studio-C

Studiomasterointia DAW-järjestelmällä.
New mastering standards included!
Studiomasterointiin täältä!

STUDIO VIDEO:
EFEKTIT | TURKU

Lifeline Studio-C

Adobe CC After Effects -tarjoilee videon efekteille työkalut. Vain työkoneen komponenttien laskentatehot ovat rajana.
Videoefektit täältä!


STUDIO AV:
KONVERTOINTI
| TURKU

Lifeline Render Farm

AV:n konvertointiin tehoja. Tuo/lähetä tiedostot meille ja jatka hommia!
Alasivut tulossa asap!

STUDIO VIDEO:
RENDERÖINTI
| TURKU

Lifeline Render Farm

Videon ja still-kuvien renderöintiin tehoja. Tuo/lähetä sessio meille ja jatka hommia!
Alasivut tulossa asap!

MUSIIKKIKOULU JA STUDIO TURUN KESKUSTASSA!

Maariankatu 8E, 20100 Turku

www.lifeline.fi