Palvelut

1

JOHDANTO

Lifeline Productions -palvelusivuille

Koko homma on alkanut hahmottua jo n.10 vuotta ennen yrityksen perustamista. Tarkkaa vuosilukua en enää muista, mutta elettiin 90-luvun taitetta ja Turun DBTL-festareille tarvittiin rumpusettiä. Joku oli tiennyt että Samilla (allekirjoittaneella) saattaisi sopiva löytyä ja siitä se sitten lähti. Omien eisiintymiskeikkojen lisäksi, näitä teknikkokeikkoja on tehty rinnakkain.
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla otsikkoa)
Backline-kalustoa on ollut siitä lähtien liikkeellä enemmän tai vähemmän, yksittäisistä keikoista isompien festareiden tilauksiin. Siinä alkoi kiinnostaa muutkin festareihin liittyvät hommat. Yhtenä kevätpäivänä ilmoittauduin DBTL-festareiden rakennusporukan pomoille, Pekalle ja Petelle. Siitä eteenpäin eri kokoisissa "kisoissa" töissä yli 15 vuotta. Kokemusta tuli lisääntyvästi myös kuorma-autolla, trukkikuskina, sähkömiehen apuhanskana ja jopa järjestyksenvalvojana jne. "jokapaikanhöylänä"

Artistina esiintymiskeikkoja on varmasti yli 1000kpl, pikkukuppiloista,- isoimmille festarieiden päälavoille asti. En ole tarkkaa lukua pitänyt, joten CV:ssä ei ole sen kummempaa päiväkirjaa. Niiden myötä on kuitenkin hahmottunut hyvin selkeä käsitys, artistien ja bändien keikkailuun liittyvistä asioista. Talossa on kokenutta henkilökuntaa ja tarvittaessa lisäresursseja saadaan yhteistyökumppaneilta.
1

MONIPUOLISIA VAIHTOEHTOJA

Turun ydinkeskustassa melkein joka lähtöön!

Vuokrattavana on varusteltuja harjoitustiloja bändeille ja omille oppilaille. Tarjolla myös soittimia ja laitteita, esim. rumpusettejä ja lyömäsoittimia löytyy melko nopealla varoitusajalla. Lisäksi keikoille on tarjolla äänentoistoa, valoa ja miksausta. Tavara liikkuu pakettiautolla, 11:n kuution tavaratilassa. Tällä myös huolletaan mm. lyömäsoittimia, sekä tietokoneita.
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla otsikkoa)
Osalle palveluista on fiksattu omille alasivuille ajanvarauskalenteri ja osalle on asiaan optimoitu kaavake, joilla voidaan tehostaa asiointia. Huom. Kaikkia palvelujen alasivuja ei ole vielä julkaistu ja lisää on tulossa! Osoitteemme on Maariankatu 8E joten tänne on helppo tulla vaikkapa palaveriin, mikäli asiaa on yhdellä puhelulla, tai sähköpostilla hankalaa sopia. Bussipysäkit ovat aivan sisäänkäynnin vieressä ja auton saa Puutorin parkkihalliin kohtuullisen edullisesti.

Tarjolla on myös nykyisin kasvavassa suosiossa olevia elämystapahtumia. Meillä suosituin on ns."polttariäänitys", eli polttarisankarin laulun äänitys CD:lle. Toisena elämyksenä on suunnitteilla pelisimulaattori, joka juontaa juurensa omistajan omasta vapaa-ajan autotalliharrastuksesta. Tarkoituksena ei ole perustaa huvipuistoa studiollemme, mutta toteutuessaan tästä tulee sellainen simulaattori, mitä ei Arcade-pelihalleista takuulla löydä! :)

HARJOITUSTILA -
VUOKRAUS | TURKU

Lifeline Studio-D

Treenikämppä on Backline-varusteltu, 25 neliötä, DAW, Mac Pro 16 chann + WC + WiFi + Valvontakamera + Ajanvarauskalenteri jne.
Varaa treeniaikasi täältä!

POLTTARIÄÄNITYS
| TURKU

Lifeline Studio-A ja B

Studioelämys koko polttariporukalle, koska suurin osa ei ole käynyt oikeassa studiossa. Polttarisankarille hieno kokemus.
Polttariänitykseen täältä!


HARJOITUSVÄLINE -
VUOKRAUS | TURKU

Lifelinen varasto (rajallinen)

Huom. Vain kotikäyttöön treenaamista varten ja erityisesti musiikkikoulun asiakkaille! Backline Rental -on keikoille ja studioon.
Alasivut tulossa asap!

FPS SIMULAATTORI
| TURKU

Lifeline Studio-A tai E

Pelielämys johon saattaa jäädä koukkuun: FPS 270 screen + TrackIR 360 YXZ-axis,- ja/tai VR 360 YXZ-axis. Vain tosipelaajille!
Alasivut tulossa asap!


PAKETTIAUTON VUOKRAUS | TURKU

Lifelinen parkkiruudusta

Kuljetusautomme sopii parhaiten bändien keikoille, ettei tarvitse änkeä kamoja moneen pieneen henkilöautoon, kuten tavallista on :)
Kuljetuspalvelut täältä!

FESTIVAALIT
| SUOMI

Logistiikka ja rakennus

Festarihommiin tarvitaan raskasta kalustoa ja henkilöstöä. Pitkät päivät ja pähkähullut aikataulut, check. "It's not a picnick!"
Lisää festivaalitöistä täältä!


BACKLINE RENTAL: LIVE | TURKU

Keikoille tai studioon!

Laitteita, soittimia ja varusteita saatavilla ammattitaitoisille artisteille. Melko kattava oma varasto ja kumppaneilta saadaan lisää!
Backline -sivulle täältä!

LIVE: SOUND AND LIGHTNING | TURKU

Lifelinen yhteistyökumppanit

Ääntä ja valoa pitää olla, kun lauteille kiivetään! Kerro mitä, mihin ja milloin, sekä budjettirajat, niin asia järjestyy nopeasti.
Äänentoisto,- ja valovuokraus täältä!


STUDIO RENTAL: LOCKOUT | TURKU

Lifeline Studio-A, B, C ja D

Tarkoittaa studion vuokrausta ilman henkilökuntaa. Lockout -palvelu saatavilla vain ammattitaitoisille studiotuottajille!
Lisää "Lockout"-infoa täältä!

LIVE: STAGE & BACKLINE | TURKU

Management

It's a true multitasking job, especially in festival environment, with quick changes and high-end equipment.
Contact your stage manager here!


KONSULTOINTI:
IT & AV | SUOMI

Palvelunumero ja online chat!

Soittimet, laitteet, varusteet, tietokoneet ja mm. kotistudiolaitteet, jne. Hankintaan, huoltoon ja ylläpitoon asiantuntevaa tukea.
Konsultointiin täältä!

LIVE: RECORDING
| TURKU

Audio FOH ja Venue

Toteutetaan kevyellä DAW Recording -järjestelmällä ja sopii ns."yhden tilan"-tapahtumiin. Multichann DI Rec included.
Lisää Live-tallennuksesta täältä!


TIETOKONEHUOLTO
| TURKU

Lifeline IT Workshop

Puhdistus, testaus, komponentit, softa, ylläpito, BIOS, CPU, GPU, RAM, WIN OS, OS X, Linux, WiFi, LAN, Security, Gaming,- jne.
Lisää IT-huollosta täältä!

LIVE: BROADCAST
| TURKU

AV FOH ja Venue

Tuotetaan kevyellä AV Broadcasting -järjestelmällä (5 x HD camera) ja lähetyksen yhteydessä voidaan tallentaa koko show.
Alasivu tulossa asap!


RUMPUHUOLTO
| TURKU

Lifeline AV Workshop

Rumpuviritykset,- rumpusetit, virvelit, marssivirvelit, perkussiot + Hardware-säädöt ja korjaukset + Symbaalien korjaus ja pesu.
Rumpuhuoltoon täältä!

LIFELINE LIVE:
STUDENT CONCERT

Oppilaskonsertit

Musiikkikoulun oppilaskonsertin järjestäminen kotikylän parhailla lauteilla. Varojen keräys mm. oppilasstipendit, jne.
Alasivut tulossa asap!

MUSIIKKIKOULU JA STUDIO TURUN KESKUSTASSA!

Maariankatu 8E, 20100 Turku

www.lifeline.fi