TERVETULOA BASSOTUNNEILLE

Yksityistunnit alk. 25eur (sis. alv 24%) 30min/kerran viikossa.

Pääsyvaatimuksia tai pääsykokeita ei ole, mutta n. 6:n vuoden ikä ja lukutaito on toivottavaa. Innostus asiaan riittää ja siitä on paras lähteä. Yleisin aloitusikä on 10-15v. Omaa soitinta tai laitteita ei tarvitse olla hankittuna. Meillä on tarjolla useita ratkaisumalleja treenivälineisiin. Sijaintimme on Maariankatu 8E. Meille on helppo tulla vaikka suoraan koulusta. Bussipysäkit ovat aivan sisäänkäynnin vieressä ja auton saa parkkiin Puutorin parkkihalliin edullisesti.

Scrollaa alaspäin niin löydät lisää tietoa, linkkejä ja aiheeseen liittyviä videoita, sekä mm. asiakkaidemme taidonnäytteitä matkan varrelta. Pyrimme lisäämään videomateriaalia runsaasti jatkossa. Mitään ei tietenkään julkaista ilman asiakkaiden lupaa! Jos et halua kuviin ja videoille mukaan, niin siitä pidetään kiinni. Alaikäisten vanhemmilta pyydetään kirjallinen suostumus.

Tarjoamme valmennusta myös aikuisille, sekä kokeneemmille soittajille ja laulajille! Valmentajan rooli on meille tuttua ja tarjoamme tsemppaamista aktiiviseen harjoitteluun ja asiantuntemusta niille osa-alueille, joille on jotain konkreettista annettavaa.

Ja kyllä, niitä "sokeita kohtia" löytyy aina ja niitä on myös meillä opettajilla. Treenaamme edelleen itse aktiivisesti ja haluamme tulla entistä paremmaksi työssämme. Jos meni ohi, on erittäin suositeltavaa lukea myös seuraavat linkit, jotta saat paremman käsityksen minkälaiseen kouluun olet ilmoittautumassa: Yksityisopetus ja Musiikkikoulun johdanto

TONI RUOHONEN

Bassonsoitonopettaja (vastaava opettaja)


Multi -instrumental artisti, studiotuottaja, laulaja, säveltäjä.

QR -KOODI

Koodissa www.lifeline.fi -ja yhteystiedot


Tästä painikkeesta suoraan ajanvaraukseen

Huom. Alempana kalenterinäkymässä harmaana näkyvät 'laatikot' ovat varattuja aikoja. Muut 'laatikot' ovat vapaana. Kaikille ajanvarauksille on asetettu kalentereissa 7:n päivän varoaika ja siksi kalenterinäkymä on pari viikkoa edellä, eikä kuluvalla viikolla. Vain kalenterinäkymän kellonajat ovat saatavilla tälle palvelulle. Kannattaa katsoa useita viikkoja eteenpäin, että haluamasi aika on tosiaan vapaana. Meillä käy vakioasiakkaita myös joka toinen viikko.