TERVETULOA OPPILASTREENIKSELLE

Lifeline Productions Studio-D

Sijaintimme on Maariankatu 8E. Meille on helppo tulla vaikka suoraan koulusta. Bussipysäkit ovat aivan sisäänkäynnin vieressä ja auton saa parkkiin Puutorin parkkihalliin kohtuullisen edullisesti. Tällä hetkellä treenikämppä on Studio-D (kuvassa) ja se on perusvarusteltu. Muitakin treenitiloja on harkittu varusteltavan tähän käyttöön, riippuen palvelun kysynnästä.

Et tarvitse muuta kuin henkilökohtaiset varusteesi mukaan esim. Skitta ja basso ja rumpaleille mielellään omat pellit ja Snare. Äänitysjärjestelmä on DAW, Mac Pro 16 chann + WC + WiFi + Valvontakamera. Tosin, kunhan erikseen sovitaan, ainakin alkuun on mahdollista harjoitella täysin talon varusteilla. Joka tapauksessa, mikäli koet olevasi valmis toimimaan asiallisesti ja ohjeiden mukaan treenikämpällä, sekä kunnioittamaan vuokrasopimusta täsmällisesti,- ole hyvä ja ota yhteyttä, niin keskustellaan asioista tarkemmin.

Oheisessa kalenterissa näkyvissä vapaana olevat ajat. Tällä hetkellä pyydämme ottamaan yhteyttä Kontakti -sivun yhteydenottolomakkeella. Lähitulevaisuudessa on mahdollista, että lisäämme vaihtoehtoja suoraan ajanvarausohjelmistomme valikoimaan, jälleen riippuen palvelun kysynnästä.