Tämä on ensisijaisesti ammattilaisille,-tai puoliammattilaisille Live-keikoille, tapahtumiin,-sekä studioprojekteihin soveltuva palvelu, lähinnä siitä syystä, että muilla ei ole yleensä varaa maksaa teknikkopalveluista palkkaa. Toki tarjotaan tätä palvelua joka lähtöön, jos budjetti on kunnossa.
Sisältää:

-Miksaaja FOH
-Monitorimiksaaja
-Valomies
-Artistin henkilökohtainen teknikko
-Tapahtumien ja festivaalien backline-vastaava
-Roudari
-Runneri
-Keikkabussin kuljettaja
-Lavamanageri (lavaisäntä)
-Kiertuemanageri

---------------------------------------------------------

Pikaerittelyt ym. työrooleista:

Miksaaja FOH:
Vastaa ensisijaisesti saliäänestä ja koko äänentoistolaitteistosta. Muut vastuualueet sovitaan/sovittava aina erikseen, esim. Miksaaja ei automaattisesti aja bussia, jne.

Monitorimiksaaja:
Vastaa artistien monitorisoundeista esiintymislavalla. Muut vastuualueet sovittava aina erikseen.

Valomies:
Vastaa esiintymislavan valaistuksesta,-sekä valolaitteistosta. Muut vastuualueet sovittava aina erikseen.

Artistin henkilökohtainen teknikko:
-Rumputeknikko (myös percussiot)
-Kitarateknikko
-Bassoteknikko
-Keys/MIDI -teknikko

Vastaa artistien,-ja/tai bändien henkilökohtaisista instrumenteista, sekä varusteista keikoilla ja studiossa. Tämä ei siis tarkoita pelkästään roudaamista, vaan lisäksi kaikkea mahdollista virityksistä, säädöistä, korjauksista Sound Checkiin. Keikan aikana aktiivista teknistä tukea ja siitä keikan jälkeen edelleen kuljetusautoon ja treenikämpille, jne. Tarvittaessa hoitaa myös laitevuokrauksien järjestelyt, jos erikseen sovitaan. Artisti voi keskittyä kokonaan omaan suoritukseensa ja voi huoletta luottaa teknikkonsa ammattitaitoon keikkapäivän alusta loppuun.

Bändin backline-vastaava
Huolehtii kaikista bändin soittokamoista keikoilla,-tai studiossa. Tarvittaessa hoitaa myös laitevuokrauksien järjestelyt jos erikseen sovitaan.

Tapahtuman,-tai festivaalin backline-vastaava
Hoitaa kaikki tapahtumaan tarvittavat artisten ja bändien tilaamat soittovehkeet, teknisten riderien ja tilaajan budjetin mukaan. Tapahtuman tuottaja tai keikkajärjestäjä voi keskittyä tärkeämpiin hommiin, eikä tarvitse soitella ympäri suomea jonkun kitaravahvistimen perään, ks. Tapahtumatuotanto info.

Kaluston määrä, laatu ja saatavuus ovat tietysti aina mahdollisia rajoittavia tekijöitä, mutta tähän asti on pärjätty hyvin. Yrityksen oma henkilökuntamäärä/kiireet asettavat myös mahdollisia rajoitteita tarjontaan. Tarvittaessa käytämme luotettavia kontaktejamme tilapäisiin töihin.

Roudari:
Roudarit roudaa... Aika selkeetä. Toimii siis apuvoimana kalustoa kannettaessa ja siirrettäessä. Erittäin tärkeä tietää etukäteen, minkälaista kalustoa lähdetään siirtelemään, esim. Bändin Backline (kevyt kalusto), vai äänentoisto, valo,-ja lavarakenteet (raskas kalusto), joka vaikutta jonkun verran varustautumiseen (suojakengät, hanskat, jne...)Muut vastuualueet sovittava aina erikseen.

Runneri:
Assistentti, joka hoitaa juoksevia asioita ja liikkuu yleensä pakettiautolla. Auto sopimuksen mukaan. Muut vastuualueet sovittava aina erikseen.

Keikkabussin kuljettaja:
Aika selkeetä tänkin pitäisi olla. Kuljettaja ei siis automaattisesti roudaa,-tai miksaa... Muut vastuualueet sovittava aina erikseen.

Lavamanageri/lavaisäntä:
Vastaa ensisijaisesti esiintymislavan esiintymisaikataulujen toteutuksesta. Muut vastuualueet sovittava aina erikseen, esim. Juontajan tehtävät.

Kiertuemanageri:
Vastaa koko kiertueen toteutumisesta ja toimii kaikkien kiertueelle osallistuvien henkilöiden, sekä artistien esimiehenä kiertueeseen liittyvissä käytännön asioissa.

Voidaan tehdä tuntityönä,-tai sopia keikka/urakkapalkka. Hinta alk.50eur + alv24%/keikka, riippuen keikkapaikan etäisyydestä ja työpäivän pituudesta, sekä luonnollisesti tehtävän vastuualueesta.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, keskustellaan asioista tarkemmin.