OPETTAJAT:
Toni Ruohonen

HINTA:
Yksityiset syntikkatunnit alk.25 eur, sis. alv24% / 30min / kerran viikossa

INFO:
Ei erityisiä pääsyvaatimuksia, mutta suosittelemme lämpimästi perinteisiä pianotunteja ennen syntikkatuntien aloitusta. Oletusarvona on, että sinulla on jo kohtuullisen hyvä soittotekniikka. Tämän opetuksen tarkoituksena on keskittyä ensisijaisesti erilaisten kosketinsoitinlaitteiden käytöön, sekä niiden hyödyntämistä esim. bänditoiminnassa, kotistudiossa ja sävellystyössä, eikä niinkään soittotekniikan opettamista. Jos innostus on kuitenkin kova, ole hyvä ja lue eteenpäin.

Kaikki yksityistunnit ja kurssit pyritään sopimaan joustavasti asiakkaiden tarpeiden, osaamisen tason, tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Asiakas tulee meille sovittuna aikana ja hänelle pyritään sopimaan sopiva säännöllinen aika. Huom. Meidän ei tarvitse noudattaa varsinaista perinteistä kurssimuotoista opetusta, vaan etenemme täysin asiakkaidemme edistymisen tahdissa. Meillä ei ole mitään erityisiä pääsyvaatimuksia tai pääsykokeita. Innostus riittää. Huom. tarjoamme opetusta ja valmennusta myös kokeneemmille soittajille ja laulajille.

Huom. Alempana kalenterinäkymässä harmaana näkyvät "laatikot" ovat varattuja aikoja. Muut "laatikot" ovat vapaana. Kaikille ajanvarauksille on asetettu kalentereissa 7:n päivän minimivaroaika ja siksi kalenterinäkymä on pari viikkoa edellä, eikä kuluvalla viikolla. Vain kalenterinäkymän kellonajat ovat saatavilla tälle palvelulle. Kannattaa katsoa useita viikkoja eteenpäin, että haluamasi aika on tosiaan vapaana. Meillä käy vakioasiakkaita myös joka toinen viikko.

Tsekkaa vapaa aika ja ota kontaktilomakkeella yhteyttä, ennen kuin joku muu ehtii ensin :)