1

JOHDANTO

Lifeline Productions -musiikkikouluun

Yritys on toiminut v.1999 alkaen ja olemme Pop, Rock,-ja Heavy Metal -tyylipainoitteisia. Toistaiseksi meille ei ole pääsykokeita, tai erityisiä pääsyvaatimuksia opetukseen haluaville. Yleensä meille hakeutuu ensisijaisesti bändisoitosta,- ja/tai laulamisesta kiinnostuneita nuoria.
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla otsikkoa)
Tavoitteenamme on kouluttaa itsevarmoja artisteja, joilla on valmiudet pärjätä niin studiossa, kuin suuremmillakin areenoilla yleisön edessä, tai vaikkapa omilla Youtube -soolovideoillaan. Tarjoamme selvästi vaihtoehtoisen ja joustavamman opiskelupaikan, mitä perinteinen nuottiteoriapainotteinen musiikkiopisto, tai oppilaitos voi yleensä tarjota.

Tutustumme laaja-alaisesti eri musiikkityyleihin, esim. perinteiset tanssimusiikin lajit, mukaan lukien jazz- ja klassinen musiikki. Nämä eivät ole kuitenkaan ykkösaiheena opetussuunnitelmissa. Mitään tyylilajia ei suljeta pois, eikä mitään tuputeta väkisin. Myötäilemme asiakkaidemme musiikkimieltymyksiä. Myös musiikkiteknologian tunteja on saatavilla kotistudioharrastajille erikseen.

Olemme käytännönläheinen, "Rock -henkisesti katu -uskottava" ja erityisesti bändiorientoitunut soittaja/laulajakoulu. Esim. meille tultaessa ei tarvitse olla huolissaan "pukeutumiskoodeista". Verryttelyasu on suorastaan suositeltavaa.

Kaikki eivät kuitenkaan halua bändiin "tähdeksi", vaan haluavat harrastaa omissa oloissaan, tai ehkä vain kokeilla hieman siipiään ennen kuin ryhtyvät muodostamaan korkeampia tavoitteita musiikkiharrastukselleen. Me huomiomme kaiken tämän, joten ei kannata odotella ja epäröidä. Toivotamme kaikki alasta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan. Innostus ja kiinnostus asiaan riittää!
1

YKSITYISTUNNIT JA RYHMÄOPETUS

Studiot A, B, C ja D -Turun ydinkeskustassa

Meillä treenataan laadukkailla välineillä, äänitysstudio-olosuhteissa. Opetusfilosofiamme perustuu realismiin ja opetusmetodimme ovat moderneja. Ei hypetystä, eikä pilvilinnojen rakentelua, vaan tukevasti jalat maassa, käytännönläheisesti edeten asiakkaan treenimotivaation mukaan.
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla otsikkoa)
Asenteella on erittäin tärkeä merkitys. Sijaintimme on Maariankatu 8E. Meille on helppo tulla vaikka suoraan koulusta. Bussipysäkit ovat aivan sisäänkäynnin vieressä. Tarvittaessa auton saa parkkiin Puutorin parkkihalliin kohtuullisen edullisesti. Asiakkuusvaihtoehtoja on useita ja kalentereistamme näet heti vapaana olevat ajat.

Huom. Tunneilla käy myös hyvinkin nuoria lapsia, mutta tämä ei ole kuitenkaan musiikkileikkikoulu. Nuottiteoriaa opiskellaan ja kaikki, lapset, nuoret,- ja aikuiset, ovat tasa-arvoisia asiakkaita. Vaikka itse otammekin työmme vakavasti, soittamisen ja laulamisen ilo on huipputärkeää ja vielä hienompaa on onnistumisen ilo, kun oppii uutta!

Jos asiakas haluaa, voimme opettaa valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti, valmentaen tutkintojen suorittamista varten. Lähtökohtaisesti meillä ei tällä hetkellä tehdä näitä tutkintoja. Ne voi käydä tenttimässä muualla.

Syventävät teoriakurssit ovat kyllä mahdollista ja niitä on tarjolla yksityisesti, tai erikseen ryhmille, riippuen ilmoittautuneiden tasosta ja määrästä. Lisäksi meillä on kyllä ihan oma tutkintosysteemi kehitteillä, josta saa enemmän lisätietoa myöhemmin. Tsekkaa tarkentavat lisäinfot näistä linkeistä: Yksityisopetus ja vaikkapa Bändivalmennus

BÄNDIVALMENNUS
| TURKU

Lifeline Studio-A ja D

Bändit eivät neuvoja kaipaa. Itte tehdään kaikki ja tiedetään kaikki. Jos ei, niin sitä ei näytetä. Suosittelen ottamaan yhteyttä :)
Bändivalmennukseen tästä!

NUOTTITEORIA
| TURKU

Syventävät teoriakurssit

Eri kokoisille ja ikäisille ryhmille. Sijainti osallistuvien määrän mukaan Lifelinen studiolla, tai muussa lokaatiossa.
Alasivut tulossa asap!


LIFELINE KUORO
| TURKU

Lifeline Studio-E

Hyvin perinteikäs treenimuoto, mutta kuorolaulua modernilla tatsilla! Eri ikäisille, eri tasoisille, osallistuvien määrän mukaan.
Alasivut tulossa asap!

LIVE KLINIKAT
| TURKU

Kouluttava esiintymistilaisuus

Kouluttava esiintymistilaisuus. Sijainti osallistuvien määrän mukaan Lifelinen studiolla, tai muussa lokaatiossa.
Alasivut tulossa asap!

MUSIIKKIKOULU JA STUDIO TURUN KESKUSTASSA!

Maariankatu 8E, 20100 Turku

www.lifeline.fi