Kontakti

YHTEYSTIEDOT

1
Tällä sivulla voit hyödyntää alla olevaa "navigoi perille" linkkiä. Voit myös ilmoittautua kätevästi musiikkikoulun asiakkaaksi, mikäli ajanvarauskalenteri tuntuu vaikealta, tai sieltä ei löydy sopivaa pakettia, tms? Esim. sisäänkäynnin löytäminen on usein ensikertalaisille hankalaa, joten siihen löydät videon scrollaamalla sivun alaosaan. Jos video ei toimi, avaa ja lue kohta 5.

Navigoi perille klikkaamalla tästä ->

+358 (0) 40 752 6051

Suora puhelinnumero: Sami Heino
(Lue lisää -avaa/ sulje klikkaamalla tästä)

Älä epäröi kysyä neuvoa ajanvaraus -kalenterin käytössä. Monia voi huolestuttaa myös asioinnin/ laskutuksen turvallisuus ja vastaamme kysymyksiin mielellämme. Jos sinulla on sähköpostiosoite käytössäsi, niin ole hyvä ja täytä alla oleva lomake yhteydenottoa varten. Lisäohjeistusta on saatavilla klikkaamalla oheisia otsikoita.

Viesti tulee täältä suoraan sähköpostiimme, saat meidät kiinni, pääset heti suoraan jonoon ja sinuun otetaan varmasti yhteyttä heti kun mahdollista. Huom. Kaikki viestit, yhteydenottolomakkeet, sekä ajanvarauksen järjestelmät ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Puhelinajat klo 09:00-14:00 ja 19:00-21:00. Mikäli et tavoita Samia, -puhelinnumerossa on automaattinen soitonsiirto Lifelinen toimistolle, mm. ajanvarauskalenterin ylläpitoa, asiakkaiden laskutus, -sekä yrityksen laskujenmaksut, jne.

Mikäli et saa ketään kiinni, olemme varattuja. Puhelin on aina auki ja vastaamme, jos vain mahdollista. Mikäli asia on kiireellinen, ole hyvä lähetä sähköpostia (e-mail), alempana näkyvissä olevalla lomakkeella, -tai lähetä tekstiviesti, facebook messenger -viesti (pm), Google Hangout -viesti, WhatsApp -viesti, kiitos.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Minä päivänä arkiviikolla ja mihin kellon aikaan toivot soittotunnin alkavan? Yksityistunteja annetaan arkipäivisin klo 13:00-19:00 -välisenä aikana, alkaen aina tasatunnein,- tai puolen tunnin välein. Mitä enemmän vaihtoehtoja annat, niin sitä parempi todennäköisyys on löytää lukujärjestyksistämme tilaa toivotulle vakituiselle ajalle.

Huom. Toivottavasti olet jo katsonut kyseisen opetusaineen omalta alasivulta näkyvästä kalenterista vapaana olevat ajat.
Jos ilmoittaudutte ryhmänä, niin toivomme, että jokainen kirjoittaa omat tietonsa SAMAAN, SAMALLA viestiotsikolla viestiin, mutta erikseen selvästi pakettiin, että lukijan on helppo ymmärtää keistä kaikista on kysymys ja mihin olette ilmoittautumassa?

Jos kaikki lähettävät erillisen viestin, eri aikaan, eri otsikolla, niin lukijan on hyvin vaikea arvata muiden postien seasta, että kyseessä on ryhmäopetukseen ilmoittautuminen, -samalle opetustunnille. Tässä asiassa on joskus tullut hankalia epäselvyyksiä. Pahoittelemme ohjeistuksen sävyä, joka on hieman "rautalangasta vääntöä", mutta ihan kaikille nämä asiat eivät ole itsestäänselvyyksiä. :)

Tietyille kursseille ryhmäopetusajat pyritään ilmoittamaan kunkin kurssin kohdalla erikseen etukäteen. Pyrimme myös olemaan aikatauluissa joustavia, jotta mahdollisimman moni ilmoittautunut pääsisi mukaan. Eli voit esittää oman toivomuksesi vakituisille kurssipäiville/tunneille, siitä huolimatta vaikka olisimmekin jo alustavan aikataulun nettisivuilla esittäneet.

Esim. mikäli puolet kiinnostuneista ei saa aikataulua sopimaan, niin on mahdollista että järjestämme rinnakkaiskurssin toiseen kellon aikaan, mikäli osallistujia löytyy tarpeeksi.

Tärkeää: Muistathan mainita selvästi kaikki yhteystietosi, sekä mainita miten/mistä olet parhaiten tavoitettavissa, jotta voimme ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti ja helposti. Vielä parempi olisi, jos ryhmälle voitaisi osoittaa yksi yhteyshenkilö, joka voisi tiedottaa mahdolliset jatkokeskustelut muille ryhmän jäsenille.

Huom. Mikäli ilmoittaudut lapsesi/tuttavasi puolesta, muistathan mainita senkin viestissä, kiitos. :)
Palutteen saaminen, erityisesti rakentava palaute, on meille erittäin tärkeää ja sitä tarvitaan, jotta voisimme edelleen parantaa/ kehittää toimintaamme. Negatiivisen palautteen ollessa kyseessä, toivomme erityistä tarkkuutta, asiallisuutta, sekä perusteluja, miksi et ole johonkin tyytyväinen? (Ei tarvitse olla mikään "essee -kirjoitus", vaan lyhyt ja selkeä käy varsin hyvin. Kiitos.)

Hankalissakin tilanteissa asioihin löytyy yleensä järkevä selitys, kun saadaan keskusteluyhteys auki. Alatyylin tasolle, eli "katutappelulinjalle" pelkillä voimasanoilla ilmaisuun ei ole suositeltavaa lähteä. Se ei ole rakentavaa ja voit olla varma siitä, että sillä taktiikalla ei rakentavaa keskusteluyhteyttä meidän kanssa synny.

Lisäten äskeiseen, niin täällä ei ole vastassa mikään "pienestä kauhistuva toimistonsetä", vaan vastinetta tulee takaisin vakaalla itseluottamuksella ja kokemuksella, mikäli katsotaan ylipäätään aiheelliseksi käyttää aikaa vastineen laatimiseen.

Mikäli olemme tehneet virheen, se myönnetään reilusti ja korjataan, -mikäli se on vain inhimillisesti mahdollista. Kohtuuttomuudet katsotaan juuri sellaisiksi kuin ne ovat = Kohtuuttomuuksia. Meillä kannatetaan reilua peliä ja avoimuutta.

Onneksi, voimme suureksi iloksi vakuuttaa lukijalle, että negatiivista palautetta on tullut vuosien varrella suorastaan hämmästyttävän vähän. Ehkä pari tapausta. Ihan noin yleensä ottaen, 99,9% negatiivisista asioista,- tai edes hitusen siihen viittaavista keskusteluista, on aina perustunut ennakkoluuloihin ja olettamuksiin. Ei ole vaivauduttu kysymään, tai lukemaan informatiivisia tekstejä, joita on pyritty kirjoittamaan joka asialle epäselvyyksien välttämiseksi.

Aivan kaikkea, ei aina kuitenkaan pysty kirjoitetussa muodossa selittämään, tai teksti ymmärretään jotenkin eri tavalla kuin on tarkoitus. Aivan kuten on oletettavaa, että joillekin tämäkin teksti on jotenkin negatiivinen. Tällaiselle asennoitumiselle emme kertakaikkiaan voi mitään. Tämä on reilua ja suoraa selväsanaista tekstiä. Jokaisella on kuitenkin oikeus mielipiteeseen.

Joskus on helpompi puhua. Jos on vähänkään epäselvyyksiä,- tai kysyttävää, niin sitten kannattaa todella kysyä. Heti. Selkeästi ja suoraan. Ei kannata siirtää asiaa myöhemmäksi,- ja/tai jättää asiaa vaivaamaan. Kysyminen ei maksa mitään ja se helpottaa aina, kun saa edes jonkunlaisen vastauksen. :)

Mikäli haluat antaa palautetta nimettömästi, niin kehitteillä on erillinen sivu ja lomake "rasti ruutuun" + vapaamuotoinen kenttä -johon voi asian kuvailla, mikäli valintakohdista ei täsmällistä osiota löydy. (Linkki päivitetään tähän/tänne heti kun lomake on saatu testattua)
Lisää viestikenttään "kerro itsestäsi" = Kerro asiasi vapaamuotoisesti, mutta mahdollisimman tarkasti, jotta saajalle muodostuu heti selkeä käsitys, mistä on kyse, minkälaista palvelua olet etsimässä, mikäli asia ei ole selvinnyt eri palvelujemme alasivuilta tarpeeksi selvästi?
Toimitilamme ovat kellarikerroksessa maan alla, joten katutasosta ei voi nähdä studion ovea/sisäänkäyntiä. Maariankadun puolelta, 8E -rappukäytävän ja sen vieressä sijaitsevan liikkeen vieressä on iso ruskea nosto-ovi. Se on aina lukittuna 24/7. Kun saavut paikalle, niin on erittäin tärkeää lähettää viesti,- tai soittaa, että joku meistä tulee avaamaan portin, ellei olla jo valmiiksi vastassa sovittuna aikana. Siitä kuljetaan sisäpihan perälle parkkialueelle asti, josta löytyy sisäänkäynti kellarikerrokseen.

Ovi on varustettu ovikellolla, jossa lukee "Lifeline". Oven lukitus voidaan avata sähköisesti (toimii samoin kuin asuntojen ovisummeri). Etäavaus myös nosto-oveen on kehitteillä, mutta se ei ole ihan yksinkertaista, koska siihen ei ole mitään valmista laitteistoa saatavilla.

Huom. Tämä sisäpiha ei ole sama kuin ns."Valopiha". Monet ovat ymmärtäneet sen väärin ja ihmetelleet/ odotelleet siellä, miksi ei ketään tule avaamaan... Google Map's sateliittikuvan katunäkymä on vuodelta 2014. Kuvassa näkyy vanha rautaportti. Tästä kävellään ramppia alas sisäpihalle.

Lisätietoa ja syitä "maanalaiseen toimintaamme":
Tämä on ihan oikea ja aktiivinen studio, jossa esim. äänitetään ja tuotetaan usein hyvinkin äänekästä, raskaampaa Rock/ Heavy -musiikkia. Rumpukoulu/ rumpujen soitto on myös hyvin äänekästä toimintaa, koska täällä todella opetellaan lyömäsoittamista akustisilla rummuilla.

Tämä olisi äärimmäisen kallista ja hankalaa toteuttaa katutasolla, ikkunatiloissa. Toiminnalle olisi todennäköisesti myös huomattavasti tiukemmat aikarajat, verrattuna nykyisiin äänieristettyihin ja paksujen betoniseinien ympäröimiin tiloihimme. Äänieristäminen ja akustointi, ei ole täälläkään halpaa lystiä. Toki nykyteknologialla olisi mahdollista toteuttaa kaikki ns."kuulokekuuntelulla", mutta se olisi silti hyvin rajoittavaa asiallemme, eikä ihan yksinkertaista sekään.

Lisäksi, kellarikerroksessa on käytäville, sekä sisäänkäynteihin järjestetty kattava ja tallentava kameravalvonta, taloyhtiön toimesta. Studiolla on lisäksi oma tallentava sisäinen valvontajärjestelmä ja sitä on tarkoitus kehittää entisestään. Meillä on kalliita laitteita ja soittimia, jotka taatusti kiinnostavat varkaita.

Lähitulevaisuudessa, kunhan saamme omat sisäiset järjestelmämme entistä parempaan terään, niin ulkoisia mainoskylttejä, sekä kulkuohjeita tullaan lisäämään helpomman löydettävyyden takaamiseksi. Alla olevasta videoboxista voit katsoa tarkemmat kulkuohjeet sisäänkäynnille. Tervetuloa! :)

Etunimi ja sukunimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Asiakasnumero (Voi jättää tyhjäksi)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viestin aihe (pakollinen)

Viesti (Pakollinen -et voi lähettää tyhjää viestiä)

SAMI HEINO

Lifeline Productions:n omistajayrittäjä


QR -KOODI

Koodissa www.lifeline.fi -ja yhteystiedot