1

PALVELUEHDOT -ASIAKKUUS

(avaa/ sulje sisältö tästä)

Erittäin tärkeää: Kun varaat ajan musiikkikoulun oppitunneille, hyväksyt asiakkuuden alkavaksi ja maksusuoritteet hoidettavaksi siitä eteenpäin. Se on voimassa toistaiseksi siihen asti, kunnes asiakkuus lopetetaan kirjallisella ilmoituksella,- ja/tai etukäteen sovitut/ varatut käyntikerrat ovat viimeiseen kalenterimerkintään asti voimassa, huolimatta siitä onko asiakas hyödyntänyt ne vai ei. Tämä koskee molempia asiakkuusmuotoja -jälkikäteen laskutettavia, sekä etukäteen maksettuja oppitunteja. Näistä tarkemmat kuvaukset -"Hintaluokat" -osiossa alempana.

Yksityistuntiopetusta arkipäivisin klo 13:00- 19:00. Kaikki yksityistunnit pyritään sopimaan joustavasti asiakkaiden osaamisen tason, tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Asiakas tulee meille sovittuna aikana ja hänelle pyritään löytämään säännöllinen vakioaika.

Ajanvarauskalenterin käyttö on erittäin suositeltavaa, edullisinta ja kätevin väline hoitaa henkilökunnan kanssa mm. yksittäisten tuntien siirrot ja korvaavat "rästitunnit", mahdollisen poissaolon/ estymisen kohdalla, jne.

Tutustumiskäynti on mahdollista järjestää ja sellaisen voi tilata kontakti -sivun lomakkeella. Se ei sisällä varsinaista opetusta, vaan tarkoitus on tutustua opettajaan, koulun tiloihin ja käytäntöihin. Se on myös erinomainen mahdollisuus saada opastusta ajanvarauskalenterin käyttöön. Kaikki tarvittava tieto löytyy kuitenkin sivuiltamme, eli asiat kannattaa lukea tarkkaan läpi. Tutustumiskäyntiasiat on tarkoitus saada näiden tekstien lisäksi esittelyvideoon mahdollisimman pian.

Asiakkuus mahdollistaa myös harjoitusvälineiden vuokrauksen kotikäyttöön joustavilla sopimuksilla, iltapäivä-aikojen varausmahdollisuuden varusteluissa treenitiloissamme, sekä kotikaupungin musiikkilikkeissä alennusprosentteja ostoksista. Lisäksi se mahdollistaa luvan toimia Lifeline Endoser -suosittelijana erillisiä VIP-etuja vastaan. Tästä lisää erikseen alampana.

Myös kotikäynnit,- eli kotiopetuspalvelut ovat mahdollisia, mutta niistä pitää sopia aina erikseen, koska oppitunnin kokonaishinta määräytyy oppitunnin pituuden, ajomatkan pituuden, eli edestakaiseen ajomatkaan kuluvan työajan, sekä opettajan kulkuneuvon kilometrikustannuksien mukaan.

2

OHJEET: AJANVARAUS -MAKSAMINEN

(avaa/ sulje sisältö tästä)

Ajanvarauskalenterista voit varata säännöllisen vakioajan helposti. Mitään tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiointi on turvallista ja maksuvaihtoehdot ovat kotimaisia. Sivuillamme on https -salausluokitus.

Ajanvarauksen tekoon tarvitaan yhteystiedot. Sen jälkeen hyväksyt peruutus- ja maksuehdot. Kun varaus on tehty, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, jossa mm. linkki kotimaisen verkkokauppa-alustan kassaan, jossa voit valita itsellesi parhaimman maksutavan. Näitä ovat lasku (osamaksumahdollisuus), verkkopankki sekä korttimaksu (PayPal). Jos haluat hyödyntää esim. Smartumin Kulttuuriseteleitä, ota yhteyttä toimistollemme tässä vaiheessa. Kassalla annat yhteystietosi uudelleen. Kun molempiin järjestelmiin on annettu tiedot, jatkossa asiointi on sujuvaa ja nopeaa.

Ajanvaraus tulee voimaan, kun varaus on maksettu tai maksutavaksi on valittu lasku, tai kun se voidaan manuaalisesti hyväksyä järjestelmään. Tästä syystä kannattaa toimia heti, eikä jättää vahvistusta, tai maksua myöhemmäksi. Huom. Kuluttajasuojalain mukaan peruutusoiekutta ei ole vapaa-ajanpalveluiden etämyynnissä, eli aivan hetken mielijohteesta sitä tilausvahvistusta ei kannata klikata hyväksytyksi. Mikäli maksua ei ole suoritettu (tai laskua ei ole valittu) varausvahvistuksessa olevan maksulinkin kautta viikon kuluessa varauksen teosta, lähetetään lasku automaattisesti. Tällöin osamaksumahdollisuus poistuu.

Kalenterivarausjärjestelmä ottaa mahdolliset pyhäpäivät automaattisesti huomioon. Pyhäpäiville ja koululaisten loma-aikoihin ei buukata varauksia. Järjestelmä lisää automaattisesti pyhä/ lomapäiville kohdalle osuvat ajat seuraavalle mahdolliselle vapaalle viikolle/ päivälle eteenpäin. Tarkastetaan yhdessä, että kaikki päivät täsmäävät. Hinta muodostuu varattujen tuntien mukaan. Järjestelmä lähettää jokaisesta varatusta ajasta erillisen kalenterikutsun, jotka asiakas voi lisätä omaan kalenteriin, mikäli sellainen on käytössä.

Jos joku käyntikerta ei ole oikein, joku puuttuu tai on liikaa, asia korjataan viipymättä. Jotkut opettajistamme ovat töissä myös peruskoulujen loma-aikoina, eli näitä voidaan järjestellä erikseen. Voit pyytää räätälöidyn varauksen vaikka koko lukukaudeksi etukäteen.

3

POISSAOLOT -AJAN MUUTOKSET

(avaa/ sulje sisältö tästä)

Poissaolo ei oikeuta maksunalennukseen tai rahalliseen hyvitykseen. Ainoastaan mahdolliseen korvaavaan tuntiin yhdessä sovittuna ajankohtana. Kaikki varatut ajat laskutetaan asiakkaalta. Peruuttamattomista tunneista laskutamme täyden hinnan, eikä peruuttamattomille ajoille tarjota korvaavia aikoja, eli ns."rästitunteja".

Näin ollen, jos et pääse tunnille sovittuna aikana, ilmoita asiasta opettajallesi heti kun este on tiedossa. Tässä asiassa olemme käytännössä hyvin joustavia, koska yllättäviä asioita tulee eteen. Sama toimii myös toisinpäin koskien opettajien poissaoloja (esim. sairastuminen). Noudatamme kohtuullisuuden ja reilun pelin periaatetta.

Yritämme yhdessä asiakkaan kanssa löytää korvaavalle tunnille sopivan ajankohdan aukioloaikojemme puitteissa. Vain opettajan poissaolosta aiheutuva oppitunnin peruuntuminen hyvitetään rahallisesti, mikäli korvaavaa rästituntia ei saada järjestettyä kohtuullisuuden rajoissa.

Huom. Kaikilla meillä on joskus vaikeita aikoja. On perheasioita, parisuhdeongelmia, työasioita, koeviikkoja koulussa, urheiluturnauksia, tapahtumia, stressiä, kiirettä, jne. Aina ei ehdi treenaamaan normaalisti. Joskus tulee motivaation kanssa ongelmia. Jotkut kärsivät masennuksesta ja jotkut vakavistakin unihäiriöistä, jne. Elämä on.

Katsomme näitä aina tapauskohtaisesti, mutta yksinkertaisesti kannattaa saapua sovitusti tunneille. Harrastukset ovat usein paras "lääke", millä arkielämän haasteita ja murheita voidaan kuitenkin lievittää. Se ei tarkoita sitä, että se olisi helppoa. Kuuluu myös työmme kuvaan auttaa näiden asioiden yli, jos vain mitenkään mahdollista. Tunneilta poisjääminen varmistaa vain sen, että meidän on mahdotonta auttaa.

Ennakkoonmaksetut vakioajat:

HINTALUOKKA: HALVIN

alk. 25eur/30min. (sis. alv. 24%)

Asiakas hyväksyy laskun maksettavaksi kokonaisuudessaan,- tai erillisellä kirjallisella osamaksusuunnitelmalla etukäteen. Asiakkaan poissaoloja ei hyvitetä rahallisesti. Vain opettajan poissaolosta aiheutuva oppitunnin peruuntuminen, voidaan hyvittää, mikäli korvaavaa tuntia ei pystytä järjestämään. Poissaoloista tarkemmin alempana "Poissaolot" -osiossa.

Huom! Taukoja ei kannata pitää. Joku toinen saattaa varata vakioaikasi kalenterista. Asiakkuutta ei kannata katkaista parin viikon tauon vuoksi. Jatkovarauksista kannattaa sopia aina ajoissa etukäteen ja mielellään koko lukukauden ajaksi. Eritysjärjestelyistä ja ennalta tiedossa olevista loma-ajoista voimme myös sopia etukäteen.


Jälkikäteenmaksetut vakioajat:

HINTALUOKKA: EDULLINEN

alk. 27,50eur/30min. (sis. alv. 24%)

Voit aloittaa heti kun vapaana oleva vakioaika löytyy ja voit myös lopettaa heti kun haluat, jos tuntuu ettei homma suju,- tai haluat pitää taukoa. Henkilökunnan/ opettajan toimesta varataan kalenterista vakioaika toistaiseksi eteenpäin.

Huom. Pitkiä taukoja ei tässäkään sopimusmallissa kannata kannata pitää, mikäli on aikomus jatkaa opiskelua pidemmälle. Aikoja ei voi pitää varattuna pitkään poissaoleville. Joku toinen (ennakkovaraaja) saattaa siis varata vapautuneen vakioaikasi kalenterista, jos vaikkapa joululomasi venähtää yli kuukauden mittaiseksi, tms. Näistä kannattaa sopia tarkasti aina etukäteen.

Laskut voidaan toimittaa sähköpostiin tai paperisena, esim. kerran kuukaudessa, pidetyistä tunneista jälkikäteen. Kalliimpi hinta perustuu musiikkikoulun suurempaan riskiin poissaolojen suhteen, sekä jälkikäteen maksettavien laskujen viivästyksiin.


Satunnaiset kertakäynnit:

HINTALUOKKA: OVH

alk. 30eur/30min. (sis. alv. 24%)

Toteutetaan yleensä vain kokeneiden artistien kanssa, jotka eivät tarvitse enää jatkuvaa ohjausta teknisissä,- ja/tai taiteellisissa tulkinta-asioissa. Tai tyypillisesti esim. aikuisille opiskelijoille, joiden on esim. vuorotyön,- ja/tai vaihtelevien perheen aikataulujen vuoksi vaikeata varata pidemmälle vakioaikoja.

Huom! Satunnaisille,- ja/tai kertakäynneille ilmoittautuminen vain ja ainoastaan Kontakti -sivun yhteydenottolomakkeella. Ole hyvä ja lue kuitenkin kaikki sivustoilla annetut tiedot ennen ilmoittautumista, kiitos :)

5

LIFELINE VIP ENDORSER -SUOSITTELIJA?

(avaa/ sulje sisältö tästä)

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, päästään toivottavasti mielenkiintoiseen aiheeseen, jota ei kannata sivuuttaa! Kyllä, voit esimerkiksi rahoittaa opiskelusi osittain omalla aktiivisuudellasi. Myös muita VIP- etuja lisätään ;)

Huom. Toistaiseksi tämä mahdollisuus on tarjolla vain asiakkaillemme (oppilaat ja heidän perheensä). He voivat toimia Lifeline VIP Endorser -suosittelijoina. Homma toimii niin, että jos/ kun tuot meille uuden asiakkaan, joka ostaa vähintään 8 oppituntia, saat alennusta omista oppitunneistasi. Tähän on luonnollisesti suunnitteilla muitakin mekanismeja, kuten jo aiemmin mainittiin ja liittyy vahvasti uuteen ajanvarausjärjestelmään. Päivitämme tänne tarkempia tietoja heti, kun saamme lisäosioita testattua. Tästä on kuitenkin ihan kiva aloittaa, eikö? ;)

Suunnitelmissa etuja mm: Vuokrattujen harjoitusvälineiden, tai vaikkapa harjoitustilan vuokrahintoihin, tai vaikkapa tarvikkeissa, esim. rumpukapulat, plektrat, kitaran/ basson kielet, johdot, efektilaitteet, jne.

Eiks olekkin aika cool juttu? Eikä siinä vielä kaikki! -sano kaupansetä... Aktiivisimmille suosittelijoille (8 uutta asiakasta) lupaamme bonuksena täydellisen treeniasun, hupparin, housut, pipon, lippalakin, sormikkaat -tyylikkäillä Lifelinen logoilla, "VIP Lifeline Endorser -tagillä" varustettuna. Superaktiivisille luvataan vielä lisäbonuksena Rock -henkinen VIP-ulkotakki, jolla pärjää kaikissa olosuhteissa. Näistä lisää kuvia ja specsejä, heti kun saadaan valmista! Mutta sillä välin, hus suosittelemaa siitä, kunhan muistat varata itsellesi asiakkuuden ensin! Wohooo!! :D

MUSIIKKIKOULU JA STUDIO TURUN KESKUSTASSA!

Maariankatu 8E, 20100 Turku

www.lifeline.fi